Sencer Business Valuation is dé expert in valuation voor het MKB.

Bedrijfswaardering een luchtballon? SENCER houdt beide benen op de grond!

De waardebepalingen van Sencer kenmerken zich door kwaliteit, normale tarifering en korte doorlooptijden. Daardoor maken wij ook voor het MKB een deugdelijke waardebepaling betaalbaar.  

Prijs/kwaliteit

De waardebepalingen van Sencer worden uitgevoerd door Martin R. Nicolai. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als registeraccountant en 10 jaar ervaring als registervaluator. Daarbij heeft hij een groot netwerk van collega valuators voor bijzondere waarderingsopdrachten, zoals IP-rechten en vastgoed. Wij hanteren een tarief van €  165,- exclusief omzetbelasting. Een gemiddelde waarderingsopdracht kost bij Sencer circa € 2.000 - € 3.000,-, afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. 

 

 

               

               

 

 

 

 

Doorlooptijd en rapportage

Wij streven naar een korte doorlooptijd: 2-3 weken. DIt is veelal afhankelijk van de snelheid waarmee de opdrachtgever de benodigde gegevens kan opleveren. Onze rapporten zijn professioneel, to-the-point en bevatten tenminste een beschrijving van uw organisatie, de markt waarin uw onderneming opereert, de financiele positie. Vervolgens bepalen wij de vermogenskostenvoet en de economische waarde van de onderneming. Indien gewenst geven  wij ook een indicatie van de vraagprijs.

 

Expertisegebieden:

Bedrijfs-

waardering

 

 

Meer informatie

Echt-

scheiding

Meer informatie

Strategie-

bepaling

Meer informatie

Schade-

berekeningen

Meer informatie

Geschil-

beslechting

Meer informatie

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten?
Neem gerust contact op.