Business Valuation

Business Valuation of Bedrijfswaardering is geen rocketscience maar ook geen rekensommetje. Een gedegen onderzoek van het businessmodel, strategie en markt is essentieel. Sencer werkt samen met de opdrachtgever om te komen tot een waardering, die bruikbaar is voor het doel waarvoor de waardering wordt gebruikt. Er is dan ook niet één waarde!

Betaalbare waardering

U wilt weten wat uw onderneming waard is. Bij een overname, bedrijfsopvolging, uittreding of toetreding van aandeelhouders of gewoon omdat u wilt weten wat u tot nu toe aan vermogen heeft opgebouwd. U wilt uw onderneming verkopen aan een strategische partner of aan uw bedrijfsleider. Veel verschillende scenario's en ieder scenario heeft zijn eigen waarde.

U zit dan ook niet te wachten op een dik boekwerk met disclaimers en voorwaarden. U wilt gewoon weten waar u aan toe bent en welk scenario tot welke economische waarde leidt. Op deze wijze kunt u uw strategie daar op afstemmen. Daarom hebben wij alle overkill geschrapt zodat wij onze werkzaamheden voor € 145,- .exclusief secretariaatskosten) per uur kunnen verrichten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Daarvoor staat onze opleiding, ervaring en deskundigheid borg, zoals een opleiding als registeraccountant aan de Rijksuniversiteit Groningen en Businiss Valuation aan de Erasmus University te Rotterdam. En 25 jaar ervaring als accountant-vennoot en 10 jaar als valuator.

Dit betekent ook dat wij er voor gekozen hebben bepaalde werkzaamheden niet te doen, zoals waarderingen in opdracht van de rechtbank.  </p>

 

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten?
Neem gerust contact op.