SENCER verzorgt administraties. Geen onderneming is te klein voor ons!

Kristel Achterkamp verzorgt voor onze klanten de administratie en het debiteurenbeheer. In overleg met de opdrachtgever bepalen we waar hij/zij behoefte aan heeft: van orderadministratie tot facturering en debiteurenbeheer en van financiele administratie tot en met maandelijkse rapportage. 

Wij werken met een web-based boekhoudpakket. Facturen scannen we en bankgegevens worden automatisch geimporteerd. Door deze toepassingen kunnen wij uiterst efficient werken en lage tarieven hanteren.

Daarbij werkt Sencer volkomen transparant. Wij bespreken vooraf met de opdrachtgever het maandelijks te betalen bedrag. Meerwerk, daar doen wij niet aan. What you see is what you get!

 

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is een van de meest verwaarloosde onderdelen van het ondernemen. Veel ondernemers zien er tegen op om hun klanten te bewegen op tijd te betalen omdat zij bang zijn dat dit hun klantrelatie verstoort. Bijzonder eigenlijk: u heeft met uw klant een zakelijke overeenkomst en dat betekent dat u wederzijds een verplichting heeft. U heeft uw produkt of dienst op tijd en volgens afspraak geleverd en dus mag u van uw afnemer verwachten dat die aan haar verplichting voldoet.

Juist omdat u een goede band met uw afnemer hebt, kan het verstandig zijn om het debiteurenbeheer uit te besteden.

Sencer verzorgt uw debiteurenbeheer, zodat u uw geld sneller ontvangt en uw liquiditeitspositie verbetert. Wij stellen samen met u een incassoprocedure vast, die kan bestaan uit bellen, schriftelijk herinneren en aanmanen. Na een met u te bepalen aantal dagen zullen wij overgaan tot een ingebrekestelling en eventueel een gerechtelijke procedure.

Wij werken samen met een incassobureau en een advocatenkantoor voor een optimale dienstverlening.

 

 

Sencer staat voor zorgvuldigheid en snelheid met respect voor uw klantrelatie!   

 

 

 

 

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten?
Neem gerust contact op.