Geen onderneming is te klein voor

Sencer Administraties !

Sencer verzorgt administraties. Geen onderneming is te klein voor ons. Wij werken graag voor de thuiskapper, de foodtruckexploitant, de freelancer, en welke zzp-er dan ook.  U levert kwaliteit en dat verwacht u ook van uw boekhouder. Maar wel zo eenvoudig mogelijk en zonder poe-ha.

Kristel Achterkamp verzorgt voor onze klanten de administratie en het debiteurenbeheer. In overleg met de opdrachtgever bepalen we waar hij/zij behoefte aan heeft: van orderadministratie tot facturering en debiteurenbeheer en van financiele administratie tot en met maandelijkse rapportage. Martin Nicolai kijkt met zijn 30 jaar ervaring als accountant  over de schouder van Kristel mee. Twee weten immers meer dan een.

Wij werken met een web-based boekhoudpakket. Facturen scannen we en bankgegevens worden automatisch geimporteerd. Door deze toepassingen kunnen wij online werken en daarmee uiterst efficient en tegen lage tarieven werken. Maar als het nodig is, komen we ook graag naar u toe..

Ook de facturering houden we graag simpel en transparant. Wij bespreken vooraf met de opdrachtgever het maandelijks te betalen bedrag. Meerwerk, daar doen wij niet aan. What you see is what you get!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!